Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Nëqoftëse gjeni një derr të egër të ngordhur, ju lutemi raportoni tek
0800 00 210
Pason çmim prej 2500 denarë

Njoftim për tërheqjen e produkteve të pasigurta

Отповикување на производ Кооп песто босилек 190 гр

25.12.2023

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот производ – Кооп песто босилек 190 гр поради детектирана опасност - туѓо тело во производ. 

 

 

 

 

 

Сериски број/лот:  LM278.
Рок на употреба: до 05.10.2025 
Потекло: Произведено од CLAS Во фабриката на Чиусанико (ИМ)
Увозник:ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје

Отповикување на производ VIVAFLORE DARMTRANSIT 150 TAB B

30.10.2023

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ VIVAFLORE DARMTRANSIT 150 TAB B ( додаток во исхрана),  со наод на емодин и алое емодин.

 

 

 

 

 

 

Сериски број/лот: 79667
Производител: SUPERDIET BD France 
Увозник: Мимех Фарм ДОО Скопје 
Дистрибутер: Мимех Фарм ДОО Скопје

Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот сериски број/лот, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле.

Отповикување на небезбедни производи Napalm Pre-contest pumped stimulant free 350 gr и SKILL LABS ANGEL DUST 270 gr

17.07.2023

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикуваат следните небезбедни производи поради присуство на недозволена новел состојка алфа GPC:

 

 

 

 

 

 

1. Napalm Pre-contest pumped stimulant free 350 gr 

-Dragon fruit
Лот: NPS220107DFRMIRYAS 
Рок на употреба: 01.2025

-Mango lemon
Лот: NPS220107MLEMIRYAS 
Рок на употреба: 01.2025

-Mango lemon
Лот: NPS220224MLE 
Рок на употреба: 02.2024