Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Повлекување небезбеден производ – БИО КАКАО во прав 200 гр

14.02.2024
Повлекување небезбеден производ – БИО КАКАО

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се повлекува небезбеден производ – БИО КАКАО во прав 200 гр, поради присуство на кадмиум над дозволените количини. 

 

 

 

 

 

 

Сериски број/лот: 23326
Датум на производство: 23.08.2023
Рок на употреба: 22.05.2025
Произведено во Холандија
Увезено од Смарт Органик Бугарија
Увозник во РСМ ТИНЕКС – МТ ДООЕЛ Скопје 
Оператор со хрaна: ДТГУ ТИНЕКС- МТ ДООЕЛ експорт – импорт Скопје 

Увезениот производ НЕ Е пуштен во продажба и дистрибуиран до крајните потрошувачи. 

 

Повлекување небезбедно какао

 

Повлекување небезбедно какао
Ознаки
Категорија