Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Nëqoftëse gjeni një derr të egër të ngordhur, ju lutemi raportoni tek
0800 00 210
Pason çmim prej 2500 denarë

Video

VIDEO DEKLARATA

Месото кое без царина било увезено од Канада и Бразил е безбедно за јадење

 

Ќе се набават 100 илјади микрочипови за домашните миленици и бездомните животни во целата држава

 

Препознајте ги болестите Син јазик и Јазлеста кожа - МКД

 

Јазлеста кожа и син јазик - АЛ

 

Продолжува вакцинацијата на дивите животни со мамки против беснило