Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Nëqoftëse gjeni një derr të egër të ngordhur, ju lutemi raportoni tek
0800 00 210
Pason çmim prej 2500 denarë

Politika e përdorimit të biskotave

Çfarë janë në fakt biskotat ose 'cookies'

Ato janë segmente të vogla tekstuale të programit, që i merrni në kompjuterin tuaj nëpërmjet të cilit vizitoni ndonjë faqe të internetit ose aplikacion. Shpesh herë përdoren për të shkruar disa informata të dobishme rreth aktivitetit tonë ose përshtatje (faqe të vizituara, zgjedhja e gjuhës, fonde, ngjyra, modi i ndritshëm ose i errët, mënyra e lehtë ose e ndërlikuar e paraqitjes etj.) Biskotat mund të jenë të përkohshme, që fshihen menjëherë pas shuarjes së shfletuesit tuaj ose me afat të caktuar kur mbeten të regjistruara në shfletuesin edhe pasi që të shuani.

 

Për çfarë qëllimi i përdorim biskotat

Në këto faqe, biskotat përdoren për funksionim më të mirë të faqes, për realizimin e cilësimeve (gjuhë, zgjedhje dhe madhësia e fontit, zgjedhja e mënyrës së ndritshme ose të errët të paraqitjes.) Pastaj evidentojmë statistikën për numrin e vizitorëve, tipin e pajisjes në të cilin e kemi paraqitjen, rezolucionin me të cilin është paraqitur përmbajtja, nocionin me të cilin përmes kërkimeve keni arritur te faqja dhe faqja përmes së cilës keni dalë nga faqja jonë. Gjithashtu në fund përdorim biskota që të evidentojmë dhe të mbajmë mend nëse jeni pajtuar ose jo me përdorimin e biskotave.

 

Çfarë tipi biskotash përdorim dhe sa kohë i ruajmë

Përdorim biskota të përkohshme dhe të përhershme. I ruajmë për shkak të informatave paraprakisht të shënuara. Ajo që është shumë e rëndësishme për ju  është që përmes biskotave assesi nuk mund t’ju identifikojmë personalisht, për shkak se përdorim shërbim për qasjen CND ndaj faqes, që e bën adresën tuaj IP të jetë anonime, kështu që përdorimi juaj është anonim (i fshehur).

 

Si të mbroheni më tej

Çdo shfletues interneti (Chrome, Brave, Edge, Safari, IE) ka në vete më shumë mundësi për fshirjen e biskotave. Ato mund t’i fshini tërësishëm ose vetëm nga faqja saktësisht e përcaktuar ose në mënyrë automatike pas çdo sesion.
Gjithashtu shumica e shfletuesve moderne ofrojnë mod të fshehur/anonim për të vizituar faqet (Incognito/Private/Safe) nëpërmjet të cilit të gjitha aktivitetet dhe biskotat nuk regjistrohen.

 

FAQJA JONË PËRDOR PROTOKOLL HTTPS/SSL PËR PARAQITJEN E TËRËSISHME DHE TË SIGURT TË PËRMBAJTJEVE

 


 

Oficeri i mbrojtjes së të dhënave

Sanja Stojanovska (Këshilltari i punëve normative-juridike), smihajleska@fva.gov.mk
Bojana Petrovska (u.d. Drejtuesi i Njësisë së punëve juridike), bpetrovska@fva.gov.mk
Tel: (02) 2 457 895