Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Отповикување на производ Кооп песто босилек 190 гр

25.12.2023
Отповикување на производ  Кооп песто босилек

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот производ – Кооп песто босилек 190 гр поради детектирана опасност - туѓо тело во производ. 

 

 

 

 

 

Сериски број/лот:  LM278.
Рок на употреба: до 05.10.2025 
Потекло: Произведено од CLAS Во фабриката на Чиусанико (ИМ)
Увозник:ТИНЕКС-МТ ДООЕЛ Скопје

Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот рок на употреба, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле.

 

Отповикување на производ  Кооп песто босилек

 

Отповикување на производ  Кооп песто босилек

 

Отповикување на производ  Кооп песто босилек
Ознаки
Категорија