Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Nëqoftëse gjeni një derr të egër të ngordhur, ju lutemi raportoni tek
0800 00 210
Pason çmim prej 2500 denarë

Agjencia e Ushqimit dhe Veterinarisë

 
ADC-FSS
No front page content has been created yet.
Follow the User Guide to start building your site.
 Njoftimet ARKIVI I MARRËDHËNIEVE ME PUBLIKUN  Video
IPA