2011-35 Правилник за ознаките во однос на начинот за чување кои се употребуваат за идентификување на месо од живина и нивните дефиниции 2011-35 Правилник за ознаките во однос на начинот за чување кои се употребуваат за идентификување на месо од живина и нивните дефиниции
2011-35 Правилник за начинот на означување на јајцата наменети за пазар и јајцата наменети за инкубација, ознаките и употребата на ознаките 2011-35 Правилник за начинот на означување на јајцата наменети за пазар и јајцата наменети за инкубација, ознаките и употребата на ознаките 2018-239 Правилник за дополнување за начинот на означување на јајцата наменети за пазар и јајцата наменети за инкубација, ознаките и употребата на ознаките 2013-85 Правилник за изменување на правилникот за начинот на означување на јајцата наменети за пазар и јајцата наменети за инкубација, ознаките и употребата на ознаките
2011-35 Правилник за методот за апсорпција на вода во кланични капацитети и методот за утврдување на просечната загуба на вода при одмрзнувањето 2011-35 Правилник за методот за апсорпција на вода во кланични капацитети и методот за утврдување на просечната загуба на вода при одмрзнувањето
2011-35 Правилник за методите за утврдување на вкупната содржина на вода во лабораторија (хемиски тест) 2011-35 Правилник за методите за утврдување на вкупната содржина на вода во лабораторија (хемиски тест)
2011-35 Правилник за критериумите за одредување на квалитетот на месото од живина во однос на конформацијата на трупот, изгледот, оштетувањата, бојата и други визуелни карактеристики и начинот на класификација 2011-35 Правилник за критериумите за одредување на квалитетот на месото од живина во однос на конформацијата на трупот, изгледот, оштетувањата, бојата и други визуелни карактеристики и начинот на класификација
2011-35 Правилник за дополнително идентификување на месото од живина наменето за пазар во однос на начинот на ладење и начинот на одгледување, ознаките и нивната употреба 2011-35 Правилник за дополнително идентификување на месото од живина наменето за пазар во однос на начинот на ладење и начинот на одгледување, ознаките и нивната употреба
2011-28 Правилник за формата и содржината на поканата за едукација и начинот на спроведување на едукацијата ВОН СИЛА ОД 04.08.2011 2011-28 Правилник за формата и содржината на поканата за едукација и начинот на спроведување на едукацијата
2011-27 Програма за мониторинг на безбедност на храната за 2011 година 2011-27 Програма за мониторинг на безбедност на храната за 2011 година