Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Отповикување на небезбеден производ Милка Орео 37гр.

06.03.2024
Отповикување на небезбеден производ Милка Орео 37гр.

Операторот со храна ТД Нелт СТ ДООЕЛ, врши отповикување на следниот производ:

Назив на производот: Чоколаден бар Милка Орео 37гр.
Сериски број/лот: OSK0934652
Рок на употреба: 18.08.2024
Причина за отповикување: Присуство на пластични фрагменти.

Производител: Mondelez Polska Production SP Zoo
Увозник во РСМ: ТД Нелт СТ ДООЕЛ
Дистрибутер во ТД Нелт СТ ДООЕЛ

 

Отповикување на небезбеден производ Милка Орео 37гр.

 

Отповикување на небезбеден производ Милка Орео 37гр.
Ознаки
Категорија