Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Отповикување на небезбеден производ Bio Chocolate Chip peanut butter

11.05.2023
Агенција за храна и ветеринарство

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека се отповикува следниот небезбеден производ – Bio Chocolate Chip peanut butter, поради присуство на недеклариран алерген млечен протеин. 

 

 

 

 

Сериски број/лот: LO107

Рок на употреба: 01.07.2023

Производство: Nature‘s Finest

Увозник: Зегин ДОО

Дистрибутер: Зегин ДОО

 

Bio Chocolate Chip peanut butter

 

Крајните потрошувачи кои гo имаат купено горенаведениoт производ со посочениот сериски број/лот, истиот да нe гo консумираат и да гo вратат на местото од каде гo купиле.

 

Ознаки
Категорија