Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Отповикување на небезбедни серии виршли Вуди

22.09.2022
Отповикување на небезбедни серии виршли Вуди

АХВ ги информира потрошувачите дека од пазарот се отповикуваат небезбедни производи виршли од брендот Wudy поради присуство на атогена бактерија Lysteria monocitogenes ST 155 .

 

 

 

 

 

 

 

 

 

АХВ ги информира потрошувачите дека од пазарот се отповикуваат следните небезбедни производи (виршли):

 

 

wudy

 

  • Причина за отповикување: детектирана опасност - патогена бактерија Lysteria monocitogenes ST 155 
  • Производство: Agricola Trevalli Soc Coap ARL - Италија
  • Увозник во РСM: Колид С Тим, Колешино, Струмица
  • Дистрибутер:  Колид С Тим, Колешино, Струмица

Крајните потрошувачи кои гo/ги имаат купено горенаведените производ/и со сериски брј/лот, истите да нe гo/ги консумираат и производот/производите да го/ги вратат на местото од каде гo/ги купиле.
 

 


 

Категорија