Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

е-Билтен 07

е-Билтен 07

Како да се храниме во есен, направете домашен џем со потврдени рецепти, кои се популарните диети и има ли двојни стандарди на производите на европскиот пазар? Ова се дел од темите во седмиот Е билтен Потрошувачите и храната кој го издадоа Агенцијата за храна и ветеринарство и Организацијата на потрошувачи на Македонија. Во овој број повеќе и за пестицидите во храната и алергиите и храната.