Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

е-Билтен 06

е-Билтен 06

Шестиот број на е-билтенот за потрошувачи дава одговор на прашањето каде да најдете органски производи во Македонија, што да одберете: путер или маргарин, како да знаеме што и колку јадеме? Во шетиот број повеќе и за пробиотските прехранбени производи и за зеленчукот како ризница за здравје.