Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

е-Билтен 05

е-Билтен 05

Во петтиот број на е-билтенот за потрошувачи можете да прочитате се за исхраната во лето, за биолошката и хранливата вредност на овошјето, што е листериозата и што треба да знаете за неа? Во овој број повеќе и за сладоледот и справувањето со маркетингот на храната за деца во дигиталниот свет - како до решенија?