Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Интервју на директорот на АХВ Зоран Атанасов за ТВ 24

26.08.2018
Интервју на директорот на АХВ Зоран Атанасов за ТВ 24

Откако во земјава беа утврдени производи со ГМО, а според македонските закони присуството е комплетно забрането, сега Агенцијата за храна и ветеринарство, ќе го менува правилникот за да го усогласи со европската регулатива.
Таму е дозволено минимално присуство што, пак, мора соодветно да биде и означено на самиот производ, вели во интервју за Телевизија 24, Зоран Атанасов, директор на Агенцијата за храна и ветеринарство.


Интервјуто во целост можете да го погледнете ОВДЕ

Категорија