Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Барање за регистрација на правни лица кои вршат увоз на нус производи од животинско потекло

ПРЕВЗЕМАЊЕ СОДРЖИНИ

Содржината од документите на нашиот Google-Drive-Share можете да ја отворите и едитирате доколку имате инсталирано соодветен Google-Drive-Docs-Plugin, или да ја превземете доколку кликнете на иконата за превземање, или доколку одите во менито File > Download и одберете во кој формат да го превземете документот.

Повеќе информации на Google Drive Download Help

22. Барање за регистрација на правни лица  кои вршат увоз на нус производи од животинско потекло

-Уплатница (1)

-Уплатница (2)

Пријава за измена на активностите

Рок за постапување – 15 дена

Такса - 250,00/1000,00 денари

 

Одговорно лице: Наташа Антовска

e-mail: nantovska@fva.gov.mk

 

Потребна документација тука