Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Интерен оглас за унапредување број 1/2023

Интерен оглас за унапредување на административни службеници број  1/2023

 

Оглас број
1/2023
Оглас дата
Оглас состојба
Завршен