Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Одбележување на светскиот ден против беснило- 28 септември 2021 година

27.09.2021
Агенција за храна и ветеринарство

Како дел од многубројните настани кои се организираат со цел одбележување на Светскот ден против беснило- 28 септември, на глобално ниво, Регионалното претставништво на ОИЕ за Европа организира вебинар, на кој француски експерти ќе одржат презентации. Иако, вебинарот е наменет за земјите што зборуваат руски, меѓународните експертски презентации би можеле да бидат интересни и за македонската научна јавност. 

 

 

 

На следниот линк е предстојниот вебинар:

https://rr-europe.oie.int/en/events/world-rabies-day-webinar-september-28/

 

Ознаки
Категорија