Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Интервју на директорот на АХВ Зоран Атанасов за емисијата Агенда 35

15.04.2019
Интервју на директорот на АХВ Зоран Атанасов за емисијата Агенда 35

Интервју со директорот на Агенцијата за храна и ветеринарство, Зоран Атанасов за емисијата Агенда35.Поглавје 12 - Безбедност на храна, ветеринарна и фитосанитарна политика. Безбедна ли е храната која ја консумираме? Какви се стандардите за безбедност на храната во ЕУ?

 

Целата емисија можете да ја погледнете ОВДЕ

Категорија