ВИДЕО ИЗЈАВИ

Месото кое без царина било увезено од Канада и Бразил е безбедно за јадење

 

Ќе се набават 100 илјади микрочипови за домашните миленици и бездомните животни во целата држава

 

Препознајте ги болестите Син јазик и Јазлеста кожа - МКД

 

Јазлеста кожа и син јазик - АЛ

 

Продолжува вакцинацијата на дивите животни со мамки против беснило