Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Отповикување на БИО Ѓумбир во прав, 100 гр

08.02.2022
Агенција за храна и ветеринарство

Агенцијата за храна и ветеринарство (АХВ) ги информира потрошувачите дека операторот со храна ЗЕГИН ДОО Скопје, од пазарот врши отповикување на производот:

Назив на производот:

  • БИО Ѓумбир во прав, 100 гр 

Сериски број/лот- L102112400, L102112500, L072115500
Датум на производство и рок на употреба: 21.11.2022, 28.09.2022

 

Причина за отповикување: Надмината количина на пестицид од етилен оксид. 

 

Производител: Nutrisslim, d.o.o., Zabrv 120Q,1292 Ig
Увозник во РСМ: ЗЕГИН ДОО Скопје 
Дистрибутер во РСМ: ЗЕГИН ДОО Скопје

 

Потрошувачите не треба да го консумираат производот. Набавениот производ може да го вратат во продавницата каде што ги купиле или на адресата на Nutrisslim, d.o.o. (Zabrv 120Q, 1292 Ig) и имаат право на рефундирање.

Дополнителни информации: Nutrisslim d.o.o. телефонски број: 01 5653040 или на е-пошта: meta.bizjak@nutrisslim.com, лице за контакт: Мета Бизјак, менаџер за квалитет.

 

Ознаки
Категорија