Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Видео

ВИДЕО ИЗЈАВИ

Месото кое без царина било увезено од Канада и Бразил е безбедно за јадење

 

Ќе се набават 100 илјади микрочипови за домашните миленици и бездомните животни во целата држава

 

Препознајте ги болестите Син јазик и Јазлеста кожа - МКД

 

Јазлеста кожа и син јазик - АЛ

 

Продолжува вакцинацијата на дивите животни со мамки против беснило