Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Отповикување на небезбеден производ Киндер

13.04.2022
kinder

Агенцијата за храна и ветеринарство ги информира потрошувачите дека операторот со храна Aтлантиc Траде ДОО Скопје  ги отповикува следните небезбедни производи:

 

 

 

 

 

  1. Киндер Мини Микс Пелуче  133 гр
  2. Киндер Супрајз Макси 100 гр 
  3. Киндер Шокобонс (46 и 125 гр)

 

Сериски број/лот:  Сите сериски броеви на пазарот

Рок на употреба: сите рокови на употреба на пазарот.

Причина за отповикување: небезбеден производ

Проиводител: Ferrero Ardennes S.A., rue Pietro Ferrеro 5,6700, Арлон, Белгија

Увозник во РСМ: Атлантиц Траде ДОО  Скопје 

Дистрибутер во РСМ: Атлантиц Траде ДОО  Скопје

 


 

 

 

 

Ознаки
Категорија