Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

2016-216 Решение за забрана на увоз и транзит на говеда и диви преживари,семе,јајце клетки и ембриони од говеда и диви преживари,кожи и подкожја како и одредени нуспроизводи од говеда и диви преживари во РМ од Р.Бугарија,Р.Грција и Р.Хрватска

ПРЕВЗЕМАЊЕ СОДРЖИНИ

Содржината од документите на нашиот Google-Drive-Share можете да ја отворите и едитирате доколку имате инсталирано соодветен Google-Drive-Docs-Plugin, или да ја превземете доколку кликнете на иконата за превземање, или доколку одите во менито File > Download и одберете во кој формат да го превземете документот.

Повеќе информации на Google Drive Download Help