Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на 0800 00 210. Следува награда од 2500 денари

Доколку најдете угината дива свиња ве молиме да пријавите на
0800 00 210
Следува награда од 2500 денари

Хуманоста на дело покажана и во услови на пандемија

26.11.2020
Хуманоста на дело покажана и во услови на пандемија

Дваесеттина вработени од Агенцијата за храна и ветеринарство и во услови на пандемија со вирусот КОВИД 19, денес ја покажаа хуманоста на дело и се приклучија на крводарителската акција која се одржа во Агенцијата. Акцијата се реализира во организација на Црвениот крст на општина Центар и Институтот за трансфузициона медицина. 

На денешната акција за  збогатување на резервите во крв во земјава, покрај редовните, се одзваа и нови дарители, а во, еден од нив го одбележа и јубилејното педесетто дарување.

 

Ознаки
Категорија