Skip to main content
Агенција за храна и ветеринарство

Агенција за храна и ветеринарство

Почетна страна ADC-FSS

ADC-MENU

  • ADC-FSS
    • Имплементатори
    • Договорен орган
    • Корисник на проектот
    • Проектен тим
    • Цели
  • Компоненти
    • Компонента 1
    • Компонента 2
    • Компонента 3
    • Компонента 4
  • Обуки и студиски патувања
    • Обуки
      • Оперативни документи и клинички посети на животните
      • Следливост на животните и известување
      • Echinococcus granulosis
      • Аквакултура
      • Епидемиолошко истражување
      • Симулациски вежби
      • Материјали кои доаѓаат во контакт со храна
      • Рок на траење на храната
      • Инсекти
      • Систем за проценка на ризик
      • Медицирана храна
      • Пасивен и активен надзор
      • Пасивен и активен надзор - обука на работно место
      • Систем за официјални контроли - обука на работно место
    • Студиски патувања
      • Студиско патување за проценка на ризик и официјални контроли
      • Студиско патување за ветеринарно јавно здравство и официјални контроли
      • Студиско патување за здравствена заштита на животните и официјални контроли
  • Вести
  • Контакт
  1. ADC-FSS
  2. Обуки
  3. А1.5 Echinococcus granulosis

А1.5 Echinococcus granulosis

Ќе се обезбеди тренинг на работно место за вработените во АХВ инволвирани во контрола на ехинококоза.

Search

Project funded by the european union
Спроведена е втората работилница за анализа на ризик
21.02.2023
Одржана работилница за материјали кои доаѓаат во контакт со храната
15.11.2022
Реализирана е првата работилница за анализа на ризик
07.09.2022
European Application of Technologies and Services

ИДНИ НАСТАНИ

А2.2 Рок на траење на храната
А1.1 Оперативни документи и клинички посети на животните
А4.1-А4.2 Систем за проценка на ризик
Expertise Advisors
CAPA EEIG
Информирај се пред да консумираш
Информации од јавен карактер
Поднесете претставка
adc-fss-logo
eu-logo
eu flag
ahv-logo

ПОДОБРЕНА КОНТРОЛА НА БОЛЕСТИ КАЈ ЖИВОТНИТЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА СИСТЕМОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА