Skip to main content
Food and Veterinary Agency

Food and Veterinary Agency

Почетна страна ADC-FSS

ADC-MENU

  • ADC-FSS
    • Имплементатори
    • Договорен орган
    • Корисник на проектот
    • Проектен тим
    • Цели
  • Компоненти
    • Компонента 1
    • Компонента 2
    • Компонента 3
    • Компонента 4
  • Обуки и студиски патувања
    • Обуки
      • Оперативни документи и клинички посети на животните
      • Следливост на животните и известување
      • Echinococcus granulosis
      • Аквакултура
      • Епидемиолошко истражување
      • Симулациски вежби
      • Материјали кои доаѓаат во контакт со храна
      • Рок на траење на храната
      • Инсекти
      • Систем за проценка на ризик
      • Медицирана храна
      • Пасивен и активен надзор
      • Пасивен и активен надзор - обука на работно место
      • Систем за официјални контроли - обука на работно место
    • Студиски патувања
      • Студиско патување за проценка на ризик и официјални контроли
      • Студиско патување за ветеринарно јавно здравство и официјални контроли
      • Студиско патување за здравствена заштита на животните и официјални контроли
  • Вести
  • Контакт

Студиски патувања

Студиско патување за проценка на ризик и официјални контроли

Студиско патување за ветеринарно јавно здравство и официјални контроли

Студиско патување за здравствена заштита на животните и официјални контроли

Search

Project funded by the european union
Спроведена е втората работилница за анализа на ризик
02/21/2023 - 10:00
Одржана работилница за материјали кои доаѓаат во контакт со храната
11/15/2022 - 10:00
Реализирана е првата работилница за анализа на ризик
09/07/2022 - 10:00
European Application of Technologies and Services

ИДНИ НАСТАНИ

А2.2 Рок на траење на храната
А1.1 Оперативни документи и клинички посети на животните
А4.1-А4.2 Систем за проценка на ризик
Expertise Advisors
CAPA EEIG
Информирај се пред да консумираш
Информации од јавен карактер
File a complaint
adc-fss-logo
eu-logo
eu flag
ahv-logo

ПОДОБРЕНА КОНТРОЛА НА БОЛЕСТИ КАЈ ЖИВОТНИТЕ И ИМПЛЕМЕНТАЦИЈА НА СИСТЕМОТ ЗА БЕЗБЕДНОСТ НА ХРАНА